Bride to Be Academy består af 5 events fra oktober 2020 til april 2021, hvor Nordic Planners og Panayotis hjælper kommende brude med at planlægge et unikt bryllup fra start til slut.

Hver aften indeholder et tema, hvor vi har samlet spændende foredragsholdere og nogle af branchens bedste leverandører, for at hjælpe dig bedst igennem forberedelserne!

Uanset om du ønsker hjælp fra start til slut, eller blot ønsker inspiration til bryllupsplanlægningen,
så er Bride to Be Academy noget for dig.

 

 

Visionen for Bride to Be Academy:

 

“Med Bride to Be Academy ønsker vi at revolutionere måden at tænke bryllupsplanlægning på, og give brude muligheden for at få glæde af masser af ekspertviden. Vi ønsker at skabe et forløb, der hjælper kommende brude med at planlægge deres eget unikke bryllup, samtidig med, at de bliver en del af et unikt Bride to Be Community. Vores mål er at gøre bryllupsplanlægningen til en lige så god, positiv og mindeværdig oplevelse, som selve bryllupsdagen. Vi har teamet op med branchens bedste leverandører og førende eksperter så de deltagende par kan få masser af inspiration og hjælp til bryllupsplanlægningen.”

Vision for Bride to Be Community’et: 

“Bride to Be Community er en vigtig del af Bride to Be Academy, hvor de deltagende brude løbende får masser af tips & tricks og inspiration fra Nordic Planners & Panayotis, vores samarbejdspartnere, leverandører og andre brude. Målet er at skabe et unikt community til udveksling af idéer og erfaringer, og være mødestedet, hvor man kan søge og få hjælp til bryllupsplanlægningen.” 

Baggrunden:

Bride to be Academy er et koncept udviklet af Panayotis i samarbejde med Nordic Planners, som består af seks inspirationsaftener, der strækker sig fra oktober 2020 til april 2021.

Tankerne bag konceptet er, at viderudvikle det meget populære Bride To Be Workshop, som Panayotis har afholdt cirka én gang om måneden i 2019.

Efter feedback fra sidste års deltagere, har vi besluttet at lave en fornyet udgave, hvor vi vil hjælpe dig, som brud, med at planlægge dit personlige bryllup gennem en række forskellige temaer. Her tager vi dig i hånden igennem hele planlægningsprocessen fra start til slut med hjælp fra nogle af de bedste leverandører fra branchen og spændende hovedpersoner.

Hvis du køber en billet til hele forløbet i Drømmenes Teater, kan du hver gang tage én ledsager med hele aftenen; hele to aftener anbefaler vi jer, at tage jeres partner under armen, da mændende også skal forkæles med inspiration.

Læs programmerne under de forskellige events

Praktisk Info: 

Bride to Be Academy består af en fysisk og en online del fra kl. 18.00 til kl.21.00 hos Panayotis i Drømmenes Teater i Vejle. Hvis du ikke har mulighed for at komme til Vejle, kan du i stedet tilmelde dig den online del og se med hjemme fra din stue.

 

BRIDE TO BE DATO’ER OG EMNER: 

Onsdag d. 21. oktober 18-21: Brudekjoler & Planlægning
Onsdag d. 2. december 18-21: Hvad med min mand?
Onsdag d. 3. februar 18-21: Festen alle snakker om
Onsdag d. 17. marts 18-21: Brudepiger og Skønhed
Onsdag d. 21. april 18-21: Finale – at være perfekt, som du er

 

Alt dette får du, når du tilmelder dig Bride to Be Academy:

  • Komplet guide til din bryllupsplanlægning fra Nordic Planners
  • Et powerhouse af foredragsholdere, der giver dig tips og tricks til dit bryllup
  • 5 events pakket med inspiration og hjælp til din bryllupsplanlægning
  • Adgang til et unikt fællesskab af kommende brude og leverandører,
           hvor i kan udveksle erfaringer, netværke og søge inspiration
  • Covid-19 garanti - 100% pengene tilbage ved aflysning pga. forsamlingsforbud
  • Fuld billet refusion ved køb af brudekjole hos Panayotis*