2021 BRUDEKJOLE PREMIERE MODESHOW

HERUNDER FINDER DU INFORMATION OMKRING AFTENEN

HØR OM CAMILLA FRA SAY YES TO THE DRESS OG HENDES BRYLLUPSFORBEREDELSER

Camilla har arbejdet de sidste 10 år hos Panayotis, hvor hun hjælper med at tyde kommende brudes drømme og på den måde finde den perfekte brudekjoler til dem. Sidste år blev det endelig Camillas egen tur til at skulle finde sin brudekjole. Hun blev gift sidste år i august og afholdte også festen i drømmenes teater. Camilla er derfor den helt perfekte person til at hjælpe dig igang med tankerne omkring det at finde din perfekte drømmekjole.

PROGRAMMET FOR AFTENEN

  • Velkomst og planlægning med Nordic Planners
  • Oplæg omkring processen med at vælge brudekjole med Camilla fra Say Yes to the dress/ Drømmetyder hos Panayotis.
  • Inspirationspause, hvor der er mulighed for at snakke med de mange spændende virksomheder 
  • Modeshow med brudekjoler, hvor Camilla, vil fortælle om kjolerne, samtidig med at By Sisters og Brides and Booty vil fortælle om styling. 
  • Tak for i aften – Hvad er vigtigt at huske til næste gang med Nordic Planner

 

TIPS OG TRICKS INDEN AFTENEN

Fra bryllupsplanlæggerne:

Det kan til denne aften være en god idé, at have styr på gæsteliste, budget, den stil I ønsker, tanker omkring invitationer. Det er bl.a. disse ting aftenen kommer til at omhandle.

Samtidig vil der også blive snakket en del om valget af brudekjole denne aften. Derfor anbefaler vi at I overvejer hvilken personlig stil i forhold til kjole, udtryk, accessories, blomster, make-up og hår I ønsker. Aftenen vil handle om bruden og alt dertil – glæd Jer til en masse inspiration.

HVILKE VIRKSOMHEDER KOMMER?